15. elokuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

MUSIIKKI - VISA

1. Mikä seuraavista on soitin?
a) ämmä
b) muija
c) harppu

2. Laulaja Paula Koivuniemen uusin levy on nimeltään 
a) Syksy
b) Matka
c) Sahara

3. Vuosittain jaettava musiikkipalkinto on nimeltään
a) Matti
b) Saara
c) Emma

4. Laulaja Suvin sukunimi on
a) Teräsniska
b) Terässilmä
c) Teräskorva

5. Minkä tunturin häistä Taiska lauloi vuonna 1976?
a) Pallas
b) Pyhä
c) Halti

6. Vuoden 2008 Idolsista tutuksi tulleen laulajan taiteilijanimi on?
a) Anna Puu
b) Anna Kuu
c) Anna Maa

7. Suomalaisen rock-yhtyeen nimi on
a) Miljoonasalama
b) Miljoonatuuli
c) Miljoonasade

8. Mistä rock-yhtye Kolmas nainen on kotoisin?
a) Porvoosta
b) Vaasasta
c) Alavuudelta

9. Minkä seuraavista on Ami Aspelundin hitti?
a) Apinamies
b) Gorillamies
c) Simpanssimies

10. Kari Kuuvan tango on nimeltään
a) Pelargonia
b) Ruusu
c) Orvokki

Oikeat vastaukset:
1. c),  2. b),  3. c),  4. a),  5. c),  6. a),  7. a),  8. c),  9. a),  10. a)


Kysymykset koonnut Juha Vainio