14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Pulmuset

Pulmuset on 1980-luvulta Amerikasta kotoisin oleva televisio-sarja. Siinä on hieman erilainen, mutta hauska Bundyjen perhe. Tein siitä kymmenen kysymystä, koska sarjassa äiti-Bundya näyttelevä Kate Sagal täytti vuosia.

 

1. Mikä on perheen äidin nimi sarjassa?

a) Betsy

b) Peggy

c) Jean

 

2. Mikä on perheen lemmikkieläin Buddy?

a) kissa

b) koira

c) hamsteri

 

3.Mitä perheen äiti sanoo, joka jaksossa miehelleen Alille?

a) Hei Al

b) Oh AL

c) voi Al

 

4. Mikä perheen isä Al on ammatiltaan?

a) ydinfyysikko

b) roskakuski

c) kenkäkauppias

 

5. Perheen äiti on kuuluisa siitä että hän ei lähes koskaan

a) laula oopperaa

b) laita ruokaa

c) värjää hiuksiaan lilaksi

          

6. Sen sijaan hän

a) pyytää aina mieheltään rahaa

b) harrastaa bodaamista

c) maalaa tauluja

 

7. Pulmusien naapureina ovat pariskunta Jefferson ja Marcy. Marcy tiedetään

a) sanavalmiiksi ja hauskaksi

b) tuppisuuksi

c) tyhmäksi

 

 

8. Missä Pulmusten koti sijaitsee?

a) Etelänavalla

b) Keskikaupungilla

c) Karibianmerellä

 

9. Pulmusten tytär Kelly esittää

a) vaaleaa bimboa

b) tietokonenörttiä

c) viisasta professoria

 

10. Pulmusten poika Bud ajattelee kokoajan

a) naisia

b) urheilua

c) tietokonetta

 

11. sarjan alussa esitetään aina sama tunnuslaulu. Laulun lopussa Pulmusten isä Al tulee kotiin istuu sohvalle ja antaa kaikille rahaa. Kenelle hän antaa rahaa viimeiseksi?

a) koiralle

b) pojalleen

c) tyttärelleen

 

 

 

Oikeat vastaukset: 1.b), 2.b), 3.b), 4.c), 5.b), 6.a), 7.a), 8.b), 9.a), 10.a), 11.a) 

 

Tietovisan Pulmusista teki Laura Soveri.