15. elokuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

SARJAKUVAVISA


1. Aku Ankka-lehti ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna?
a) 1950
b) 1951
c) 1952

2. Mikä on belgialais-sarjakuvasta tutun Tintin koiran nimi?
a) Milou
b) Rekku
c) Musti

3. Mikä on Mummo Ankan rengin nimi?
a) Heikki
b) Hansu
c) Matti

4. Mikä on Hessu Hopon supersankarinimi?
a) Taikaviitta
b) Hämähäkkimies
c) Superhessu

5.Mikä on Polle Koninkauluksen tyttöystävän nimi?
a) Heluna
b) Hertta
c) Henrietta

6. Mihin sukuun Roope Ankka Kuuluu?
a) Mc ankan
b) Ankan
c) Ankanpään

7. Lucky Lukessa Daltonin veljestennimet ovat Joe, William ja Jack
Mikä on neljännen veljeksen nimi?
a) Averell
b) Maverell
c) Caverell

8. Kuka sarjakuvahenkilö on Viidakkopartion salainen ylipäällikkö?
a) Hämähäkkimies
b) Teräsmies
c) Mustanaamio

9. Kuka sarjakuvahahmo asuu Pääkalloluolassa?
a) Hämähäkkimies
b) Teräsmies
c) Mustanaamio

10. Hämähäkkimiehen alkuperäinen nimi on:
a) Spiderman
b) Bomberman
c) Lightninman.

 

Oikeat vastaukset:
1. b),  2. c),  3. b),  4.c),  5. a),  6. a),  7. a),  8. c),  9. c),  10. a)

Sarjakuvavisan koonnut: Juha Vainio