14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Grand Theft Auto V lyhyesti GTA V tai GTA 5


Microsoft Windows,PlayStation 3, Xbox 360,PlayStation 4, Xbox One konsoleille

pelaaminen:

Pelimaailma sijoittuu kuvitteelliseen San Andreasin osavaltioon gta 5 voi pelata ihan yksin peliä tai verkossa eli online-pelimuodossa,

juoni:
Michael De Santa on 1965 syntynyt entinen pankkiryöstäjä, jolla on vaimo Amanda ja kaksi teini-ikäistä lasta,Jimmy ja Tracey. Hän kuitenkin jää velkaa meksikolaiselle huumepomolle tuhottuaan tämän talon, ja joutuu takaisin rikollisuuden pariin maksaakseen talon remontoinnin.
Trevor Philips on noin 40-vuotias kylähullu, jolla on äkkipikainen ja väkivaltainen luonne.
Hän teki ryöstöjä Michaelin kanssa aiemmin ja haluaa myös uudelleen mukaan
Franklin Clinton on noin 25-vuotias autoliikkeessä työskentelevä nuori mies, joka etsii ryöstökeikkoja ja törmää Michaeliin. Michael esittelee Franklinin Trevorille ja kolmikko alkaa yhdessä tehdä ryöstöjä.

Oma mielipide pelistä:
Itse tykkään pelata gta 5 vaikka on k-18 peli.Olen pelaillut jo 10 kertaa läpi enkä kyllästy vieläkään siihen jää helposti koukkuun?
Jos ensimmäistä kertaa pelaa kannattaa mun mielestä kysyä kokeneemmalta neuvoa gta5 on hyvä grafiikka tyyliin poliiseja on vaikee lähteä karkuun koska poliisit käyttää urheilu autoja gta 5.Kannattaa käyttää koodeja jotka löytyvät netistä kun kirjotatte gta 5 code vaikeita juttuja on ne gta v tai gta 5 tehtävät jos on eka kerta pelaaja siinä on pääasiat mitkä pitää huomioida, ärsyttävintä oli itselle se kun ei päässyt peliä eteenpäin. Kun jumittaa siihen yhteen kohtaan ainoastaan itselläni meni 1 viikko kun pelasin eka kerran läpi,mut nykyään menee vain viikon loppu jos pelaa koko ajan.Rahaa saa jos tekee pää tehäviä tai sivu tehtäviä sitten kun peli on pelattu läpi niin pelin jälkeenkin saa tehtävistä rahaa.Gta5 tai gta 5 on hyvä grafiikka kun eka kerran pelaa läpi varmasti jää koukkuun jos tykkää pelata moni pelejä.