14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Happoradion keikka

Kirjoittanut: Jan Adrian

Mä olin 12.3. torstaina katsomassa Happoradion keikkaa. Keikka oli On the rock-baarissa, Helsingin keskustassa. Lähdin kotoota bussilla ja menin Leppävaaraan ja siitä sitten A junalla Helsingin keskustaan. Minä kuljen pyörätuolilla. Siitä huolimatta kuljen julkisilla kulkuneuvoilla yksin.

Happoradion keikan nimi oli harvinaisuuksien ilta. Keikka oli erilainen kuin aikaisemmin, kun he soittivat semmoisia biisejä mitä he eivät ole hirveästi soittaneet yleisölle. Oli mahtavaa keikalla, kun yleisö oli taas mukana tunnelmassa. Jäi vaan vähän harmittamaan, että en päässyt lavan eteen. Olin vähän myöhässä Happoradion keikalta ja oli paljon ihmisiä siinä edessä.

Keikkalla soitetut biisit olivat "Linnusta Sammakoksi", "Tanssi", "Unelmia ja toimistohommia", "Mulla Menee Hyvin", "Tuhkaa hangelle", "Ikävä ihollesi", "Kaksi Tarinaa", "Happoa", "Pohjalta", "Liittymät kiinni", "Tytön täytyy tehdä", "Älä Huuda", "Umpisolmu", "Sahattu oksa, poltettu silta", "Muistoksi", "Pikkuveli", "Kostaja", "Varo Miestä", "Nukahdistus", "Ottaisitko silti minut" ja "Encore".

Parasta oli olla kavereiden kanssa yhdessä keikalla ja annan arvosanaksi 4 ja puoli tähteä.

 

Kommentit

ei kommentteja.
 

Kirjoita oma kommenttisi
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)