14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Kesaseikkailu.jpg

Kesäleiri seikkailu


Oli todella kaunis päivä ja Hämy näki kamalaa unta, siinä unessa hänen paha kaksoisolentonsa kadotti Hämyn ystävät. Kun Hämy heräsi, Tuulikki kysyi onko kaikki hyvin ja bussi alkoi lähestyä leiriä. Oli aika purkaa tavarat ja asettua mukavasti leirille. Pian Hämy ja Tuulikki kuulivat kuulutuksen, jossa kaikkia pyydettiin huvimajalle, jossa he tapasivat leirin ohjaajan nimeltä Kukkalilja ja hänen veljensä jonka nimi oli Rohkea. He kertoivat mitä kaikkea leirillä voi tehdä; esimerkiksi kiipeilyä, uimista ja veneilyä.


-Tästä tulee hauska viikko, sanoi Tuulikki, mutta Hämy oli huolissaan, että jotain on tapahtumassa! Yhtäkkiä alkoi maanjäristys! Heidän eteensä nousi outo olento, joka näytti ihan kasvilta: Olento oli Kukkalilja. Kukkalilja olikin suunnitellut vain leirin valtaamista koko ajan.


Vain Hämy ja Tuulikki voisivat taistella Kukkaliljaa vastaan, he muuttautuivat poneiksi ja taistelu alkoi. Se oli todella kova taistelu, mutta lopulta se oli ohi, ja leirikin alkoi olla lopussa ja kaikki olivat lähdössä kotiin ja Hämy oli todella poikki ja samoin Tuulikki oli väsynyt se oli hauska reissu. loppu

Kirjoittanut Wilma Tikkanen