14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A
 

tutta-Taiteilija.jpg

 

Kaikki ovat hyvännäköisiä

Tutta Helena Mannermaan taidennäyttely
 

tutta-taiteilija2.jpg

Kuvassa Nyyttipuiston esimies Anna Eskola ottaa kuvaa taiteilija Tutasta.

Rinnekodin kahvila Rinnepullassa oli tiistaina 3.11.2015 Tutta Helena Mannermaan taidenäyttelyn avajaiset. Näyttelyn nimi on "Kaikki ovat hyvännäköisiä". Näyttely on avoinna Rinnepulla kahvilan aukiolo-aikoina 27.11.2015 saakka.

tutta-Kukkia.jpg

Lähdin nettipajalta Lakistossa haastattelemaan Tuttaa avajaisiin. Hän kertoi että tauluprojektinsa hän aloitti elokuussa ja lokakuun loppuun mennessä näyttelyn taulut olivat valmiina. Ideat taideteosten aiheisiin syntyi ihan itsestään.
Tutta kertoo piirtävänsä sakura väreillä, vesiväreillä ja hiilellä. Hän oli saanut teosten luonnokset valmiiksi syyskuussa, ja päätynyt värittämään ne tusseilla ja vahaväreillä.
 Hän kertoo että muistaa kuinka pienenä piirsi ensimmäisiä piirroksiaan, hän oli piirtänyt naapurin tytön ja oli käyttänyt runsaasti värejä. 

Tutta on harrastanut piirtämistä kuusivuotiaasta asti. Tutta kertoo, että hänellä on muitakin harrastuksia, kuten musiikin kuuntelu, tietokoneella oleminen ja lenkkeily.

Tutta asuu ryhmäkoti Koukkusaaressa, joka sijaitsee Vuosaaressa. "Minulla on oma huone. On myös oma keittiö ja oma vessa. Hella vain puuttuu." hän kertoi asunnostaan.

"Aion jatkaa taiteilua jatkossakin!"

tutta-kukkia-2.jpg

Rinnepulla kahvilan näyttely on myyntinäyttely. Tutan teokset ovat myynnissä kolme viikkoa. Taidetaulujen hinta on noin 80€

Tervetuloa tutustumaan taidenäyttelyyn!

taiteilijaTutta.jpg 

 

 

Kommentit

ei kommentteja.
 

Kirjoita oma kommenttisi
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)