14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Lemmenpari Mika ja Marjut

Teksti: Tiina 

MikaMarjut-5artikkeli.jpg

 

Mika työskentelee Puutarhalla ja Verstaalla. Mikan aikaisemmat työpaikat ovat olleet muun muassa Rinnepullassa ja aluehuollossa. Marjut on koko Rinnekoti aikansa työskennellyt Tekstiili- ja käsityöpajalla ja viihtyy siellä hyvin. Mikan ja Marjutin yhteinen tarina aloittaa Marttiksen pariskunnista kertovien juttujen sarjan, joka valottaa Rinnekodin sisällä alkaneita parisuhteita.

Mikan ja Marjutin rakkaustarina alkoi useita vuosia sitten, kun he molemmat asuivat Seppolassa. Ennen seurustelun aloittamista  pari tutustui rauhassa toisiinsa, vaikka heti tutustuttaessa oli ihastuminen molemminpuolista. Pariskunta asuu vielä eri  osoitteissa, Mika Jokipolussa ja Marjut  Kattarassa, mutta yhteistä kotia on jo suunniteltu. Kiire yhteen muutolla ei ole. Yhteiseen kotiin tulisi haaveiden mukaan sininen keittiö ja iso sänky ja saunakin olisi mukava lisä. Kihloihin menemistä pari on selvästi myös suunnitellut, sillä sormusten hintoja on jo käyty vertailemassa. Hääkakuksi valittaisiin kinuskikakku, jos häät  Rinnekappelissa pidettäisiin.

 

MikaMarjut-3pysty.jpgMika ja Marjut ovat järkevä pari ja he eivät riitele koskaan. Tämä kertoo, että he sopivat luonteeltaan hyvin toisilleen. Molempien   suosikkiohjelma on Salatut  elämät. Viikonloput pari viettää tiiviisti yhdessä. He  käyvät silloin tällöin   kävelyretkillä, yhdessä kaupassa ja he ovat käyneet testaamassa Lakistoon Rinnekodin alueelle avatun nepalilaisen ravintolankin. Kesällä pariskunta  suunnittelee yhteistä retkeä jonnekin Suomeen. Yhteinen leirimatkakin on hyvä vaihtoehto. Mikan isä ja Marjutin vanhemmat suhtautuvat parin seurusteluun hyvin, vaikka toisten sukulaisten luona ei vielä paljon ole vierailtukaan.