14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Meikkiesittely

Lehtemme meikkiasiantuntija Tutta on innostunut kovasti kosmetiikkatuotteista. Tutta on jo 11-vuotiaasta asti käyttänyt meikkejä kun tutut tytöt opettivat hänet meikkaamaan.  Hajuvesiä hän innostui käyttämään vuonna -79 eli 20-vuotiaana. Tällä hetkellä Tutta on todella innostunut meikeistä ja hän saa usein lahjaksi meikkejä. Tutta meikkaa itsensä joka aamu ja hänen kyntensä ovat melkein aina lakatut.

Tässä artikkelissa mainitsemme lähinnä rankalaisia ja amerikkalaisia meikkejä ja hajuvesiä.

Kuinka maailmankuuluja varsinkin ranskalaiset meikit ovat?

Lagoste, Lancome ja Dior ovat ranskalaisia meikkejä.

Revlon ja Max Factor ovat amerikkalaisia meikkejä.

Tutta kertoo näistä meikeistä omasta kokemuksestaan sekä tietojensa pohjalta. Lacostesta Tutta etsi tietoa myös netistä wikipediasta.

Lacoste

Lacoste on ranskalainen vaatetusalan yhtiö, jonka perusti tennispelaaja Rene Lacoste vuonna 1933. Myöhemmin vasta se laajensi tuotantoa kosmetiikkalueelle. Lacosten meikit on hienoja ja laadukkaita ranskalaisia tuotteita.

Lancome

Lancome on pariisilainen tuote. Lancomen tuotteita ovat erilaiset meikit sekä hajuvedet, kasvovoiteet jne. Lancomen tuotteista Tutan mielestä parhaita ovat ripsivärit.

Dior

Tutta tietää että Diorilla on hyviä huulipunia, mutta hän ei itse ole niitä käyttänyt. Dior ei ole Tutalle niin tuttu merkki kuin nämä muut. Dior on ranskalainen tuote.

Revlon

Amerikkalainen tuote. 80-luvulla Tutta käytti Revlonin punaista huulipunaa sekä shampoota. Hän tykkäsi näistä kovasti.

Max Factor

Hyvä tuote jota Tutta on käyttänyt paljon. Etenkin mieleistä on ollut puuteri ja huulipuna. Max factor tulee amerikasta.DSC_0784 2.jpg

 

Kommentit

ei kommentteja.
 

Kirjoita oma kommenttisi
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)