14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Tervehdys rinnekotilaiset ja kaikki muutkin lukijat!

 

Päivätoiminta Meritähden henkilökunta Vaasasta kävi tutustumassa Rinnekotisäätiön toimintaan 13.–14.11. Janne Viitamäen kutsusta. Kaikki oli hienosti järjestettyä aterioita ja edullisia yöpymispaikkoja myöden!

2.jpg

Kiitos Jannelle ja Ninalle vierailuohjelman järjestämisestä ja Ninalle siitä, että esittelit meille toimintaa siellä Espoossa! Saimme tavata työstään innostunutta henkilökuntaa sekä työ- ja päivätoimintaan osallistuvia asiakkaita.

Olemme suunnittelemassa tänne Vaasan kaupunkiin uutta päivätoimintayksikköä nykyisen Meritähden tilalle ja lähdimme hakemaan uusia ideoita teiltä kehitysvammatyön veteraaneilta sieltä Etelä-Suomesta! Veteraaneihin törmäsimmekin Ainontuvalla, mutta mieleen painuvinta oli innostus ja tekemisen meininki eri yksiköissä, missä kävimme! Erityisesti Nettipaja ja tietotekniikan käyttäminen toiminnassa oli meistä mielenkiintoista! Hienosti toteutetuista aistiseinistä saimme myös hyviä ideoita. Samoin siitä, kuinka upeasti toteutitte erilaisia teemoja toiminnassa!

3.jpg

Terveisiä yksiköihin, joissa saimme vierailla siellä Espoossa, sekä Helsinkiin Kornettiin, Kippariin ja uuteen Nyyttipuistoon!

 

Hyvää Joulua Rinnekodin väelle toivottaa Päivätoiminta Meritähti!

1.jpg