14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A
 

haribo.jpg

Karkkikioskilta löytyi karkkeja jokaiseen makuun.

RinneSyksee "Kaikilla mausteilla"

Rinnesyksee järjestettiin viime lauantaina Martintalolla. Ennakkolippuja ostettiin runsaasti ja paikalle saapui kokonaisuudessaan noin 500 ihmistä. Tunnelma juhlasalissa oli tiivis mutta rento ja iloinen. Juhlasalissa tuoksui kahvi ja taustalla soi mukaansa tempaava musiikki. Lavan eteen rohkeni jokunen tanssimaan ja osa lauloi bändin tahtiin. Kaikki olivat hymyssä suin ja nauttivat porukalla hyvässä hengessä. 

Juhlasalin vieressä oli myytävänä eri yksikössä valmistettuja käsitöitä ja monenmoista muuta. Myyntipisteellä kävi kova kuhina koko tapahtuman ajan. Askartelussa tunnelma oli keskittynyt kun vihanneksilla ja hedelmillä painettiin kuvioita pahville. Karkkikioskilla ihmiset olivat yhtä hymyä. ”En osannut kuvitella, että täältä saa karkkia ja vieläpä itse päättää mitä makuja”, tokaisi karkkikioskilta askartelupisteelle siirtynyt nuori nainen.

Kasvomaalauksessa vallitsi keskittynyt tunnelma, kuten askartelussakin. Viiksien maalaus taisi olla hitti koko sykseekansan mielestä. Karaoke oli monen mielestä huippujuttu. Siellä laulettiin, naurettiin ja tanssittiin railakkaassa tunnelmassa.

Karkkikioskin ohella yllätyksiä oli tarjolla lisää. Tee-se-itse –tikkaripajalla kävi moni tekemässä omanlaisensa tikkarin. Tunnelma tikkaripajalla oli malttamaton. ”En malta millään odottaa että saan laittaa tikkarin suuhuni”, kuiskasi punatukkainen nainen vieruskaverilleen.

Rinnesyksee huipentui Jipun keikkaan. Martintalon hissi meni ylös ja alas tiuhaa tahtia puoli kolmesta eteenpäin ja kolmelta Jippu aloitti keikkansa. Keikalla ihmiset lauloivat mukana ja tunnelma oli hyvin lämmin ja avoin. Ihmiset viettivät laatuaikaa ystävien ja tuttujen kanssa nauraen, tanssien ja laulaen. Keikan jälkeen Jippu sai kirjoitella nimikirjoituksia odotettua kauemmin. Kokonaisuudessaan Rinnesyksee oli tänä vuonna täynnä iloa ja naurua. 

Kornetissa työskentelevä Outi Kero haastatteli Jippua keikan jälkeen.

Haastattelun voit katsoa Nettipaja Lakiston valmistamasta videosta täältä:

 

Kommentit

ei kommentteja.
 

Kirjoita oma kommenttisi
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)