14. joulukuuta 2018
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A
 

Mediapajan yhteystiedot

Marttis-lehden toimitus

Rinnekoti

Kornetin työhönvalmennus

Mediapaja

 

tyohonvalmennus(at)rinnekoti.fi

kirjoitaMeille.jpg

Kirjoita oma juttusi Marttikseen. Lähetä se meille sähköpostitse Kornetin työhönvalmennuksen sähköpostiin. Otamme mielellämme vastaan monenlaisia juttuja; matkakertomuksia, kirja-arvosteluja ja vaikkapa tarinaa omasta itsestäsi. Laita sähköpostin otsikoksi "Juttu Marttikseen".

Syksyinen Tervehdys!

Syksyllä 2017 puhaltavat uudet tuulet. Osa Lakiston Nettipajan palvelunkäyttäjistä muutti töihin Pitäjänmäen Kornetin työhönvalmennukseen. Kornetin porukka otti uudet työkaverit vastaan avosylin!

Nyt meitä on kasassa tosi hyvä jengi!

Mikä on Kornetin työhönvalmennus?

Kornetin työhönvalmennuksessa on työtoimintaa ja työhönvalmennusta.  Sijaitsemme Pitäjämäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Täällä tehdään tilaustöitä ja myymälätuotteita ja toimitaan puistokummeina. Tarjolla on myös aulapalvelutehtäviä, keittiötöitä, kierrätystehtäviä ja vapaaehtoistöitä läheisessä vanhusten palvelutalossa. Tilauksesta voimme tulla esim. kahvittamaan tai avustamaan erilaisten tapahtumien järjestelyissä.

Osa palvelunkäyttäjistämme on kokemusasiantuntijoita, joita voi pyytää puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Mediapajalla voi harjoitella tietokonetaitoja ja lehtitoimittajan tehtäviä. Opettelemme yhdessä valokuvaamista ja kuvankäsittelyä.

Kornetissa toimii myös Myymälä Pöllö, josta voi ostaa muun muassa sytykeruusuja, kortteja sesonkien mukaan, käsitöitä ja koruja. Myymälä Pöllö on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-15. Pöllöä myyjineen ja tuotteineen voi tilata myös erilaisiin tapahtumiin. Pöllössä valmistetaan tilaustuotteita, esim. joulu- ja valmistujaiskortteja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä lisää.

Tervetuloa ostoksille!