Aladdin elokuva

Aladdin.png

Kävin katsomassa uuden version Disney klassikko elokuvasta Aladdin. Ennen kuin menin elokuviin, kävin ostamassa Golden vip lipun Tikkurila festareille 2019. Kun olin ostanut sen menin Tennispalatsiin. Ostin lipun Aladdin elokuvaan, kävin katsomassa sen Insense salissa, joka on parempi sali kuin tavallinen sali, koska siellä kuuluu äänet paljon paremmin ja kuvan laatu on erinomainen ja äänen laatu on myös erinomainen.

Se oli todella hyvä elokuva ja suomenkielinen versio oli aivan loistava ja ääninäyttelijät olivat erittäin loistavia ja laulut olivat todella ihania ja loistavia. Kävin katsomassa englanninkielisen version entisen tukihenkilöni kanssa. Ensin kävimme jättituplajuustopekonihampurilaisella ja sen jälkeen ostimme leffaherkut ja menimme saliin istumaan. Elokuva alkoi ja englanninkielinen oli myös todella hyvä ja musiikki oli todella ihanaa, kaikki kappaleet olivat todella ihania ja niissä oli hyvät sanat.

Julkaistu 9.9.2019

Anna-Liisa

Olen Marttiksen kulttuuritoimittaja. Kirjoitan konsertti ja elokuva-arvosteluita. Tykkään vampyyri elokuvista ja kirjoista.

Jaa sivu: