Halloween kauhu tarina

halloween-2837936_1280.png

Oli Halloween ilta, ulkona oli todella pimeää. Ainoastaan kurpitsa lyhdyt valaisivat pimeällä tiellä. Erään kylän lähellä vuorilla on synkkä linna, siellä asuu vampyyreita.

Heidän linnassaan on halloweenkoristeita kurpitsa lyhtyjä, joiden sisällä on kynttilöitä, haamuja, lepakoita ja paljon herkkuja myös. Verta kannussa, pikareissa, kukaan ei uskalla mennä ulos, kun haamut ja vampyyrit ovat liikkeellä. Ihmiset pelkäävät vampyyreita, haamuja, lepakoita ihmissusia sen takia kaikki pysyvät sisällä kodeissaan halloweenin aikaan.

Ulkona on aavemaista, sumuista ja hiiren hiljaista. Kurpitsa lyhdyt hohtavat valoaan, pöllöt huihuilevat haamut, liihottelevat ja vampyyrit liikkuvat hiljaa pimeässä halloween yössä. Ulkona lehdet liikkuvat tuulessa ja kurpitsalyhdyt valaisevat pimeää halloween yötä.

Ovien edessä ja talojen ikkunoissa on lepakoita ja haamuja koristeena ja kynttilöitä on myös ulkona ja sisällä palamassa. Erään talon seinissä on jälkiä, kun vampyyri on käynyt juomassa verta ihmisistä. Näky on aivan kauhea. kaikki ovat kauhuissaan, kun näkevät vampyyrien veriset jäljet….