Ihmeellisen Leppäkertun ja Mustan kissan seikkailut

supersankarit.PNG

Olipa kerran jossain hyvin kaukana ihmeelliset vartijat, jotka suojelivat maailmaa pahuudelta. Niihin voimiin kuului Leppäkertun luomisvoima ja Mustan kissan tuhoamisvoima. Nämä voimat olivat uskomattomat eikä niitä saisi päästää vapaaksi, siksi niiden vartija mestari Fu keksi, että olisi hyvä aika saada uudet sankarit, niinpä hän lähetti kawamit matkaamaan kauas Pariisiin.

Sillä aikaa Pariisissa eräs nuori tyttö nimeltä Marianne oli juuri aloittamassa ensimmäisen koulupäivän. Samana päivänä oli myös aloittamassa eräs nuori poika nimeltä Artturi. Kun Marianne saapui luokkaan hän tapasi vanhan luokka toverinsa Katrin, joka inhosi Marianne niin paljon, että käski hänen siirtyä pois hänen paikaltaan. Kunnes Artturi saapui luokkaan ja käski Katrin jättää Mariannen rauhaan siitä Marianne punastui, kun joku puolusti häntä. Kun koulu loppui, alkoi sataa vettä. Marianne oli juuri lähdössä kotiin, kun Artturi saapui hänen luokseen. Marianne halusi kiittää häntä siitä, kun tämä auttoi. Sitten he katsoivat toisiaan ja Mariannen sateenvarjo sulkeutui silloin, molemmat alkoivat nauramaan ja sen jälkeen he lähtivät. Marianne huomasi olevansa ihastunut Artturiin.

Mestari Fu katseli kauempaa ja sanoi että nuo kaksi on luotu toisilleen. Oli kulunut pari päivää ja silloin Haukkakoi hyökkäsi ensimmäisen kerran. Hän otti valtaansa erään oppilaan Villen, joka muuttui kivisoturiksi. Vain sankarit voisivat pysäyttää tuon roiston. Kun Marianne ja Artturi saapuivat paikalle ja menivät piilon, Marianne meni tyttöjen pukuhuoneeseen ja muuttui ensimäistä kertaa leppäkertuksi samaan aikaan Artturi muuttui mustaksi kissaksi. Kun molemmat olivat muuttuneet supersankareiksi, he lähtivät etsimään kivisoturia ja he löysivät energia jäljen lähteen Eiffel tornista.

Ensin heidän piti pelastaa ilkeä Kati, joka oli kivisoturin kourissa. Lopulta se päästi Katin mutta Helena oli vielä vankina kivisoturin käsissä. Leppäkertun ja Mustan kissan piti keksiä jotain ja pian kunnes leppäkerttu keksi idean, joka voisi toimia piti vain kiivetä ylös Eiffel torniin, joten leppäkerttu käytti onnenamulettia ja siitä ilmestyi laskuvarjo. Leppäkertun piti ensin pelastaa Helena. Kun he olivat laskeutuneet maahan Leppäkerttu nosti laskuvarjon ilman ja lausui loitsun ”ihmeellinen leppäkerttu” ja siitä ilmestyi monta leppäkerttua ja ne lensivät ympäri Pariisia.  

Kun taistelu oli ohi Leppäkerttu antoi Helenalle vinkin, miten ymmärtäisi Villeä. Sitten leppäkerttu hyvästeli mustan kissan ja lähti kotiin. Marianne oli tosi väsynyt ja meni lepäämän sänkyyn. Kun aamu koitti, oli eilisestä taistelusta uutisissa ja Marianne oli todella hämmästynyt, kun oli pääsyt uutisiin. Samoin Artturi oli tosi hämmästynyt ja he molemmat miettivät miten tästä selvitään. Piti vain pitää supersankaruus salassa niin ettei kukaan tiedä. Mutta se oli varmaa tämä ei ollut Leppäkertun ja Mustan kissan viimeinen seikkailu heillä oli seikkailut vasta alkamassa.

Julkaistu 22.1.2020

Wilma

Kirjoitan Marttikseen mielikuvitustarinoita sen mukaan, mitä kuvittelen mielessä. Osa on rakkaustarinoita, jotkut fantasia- tarinoita ja toiset sankaritarinoita. Minä pidän elokuvista, suklaasta, hampparista, kirjastosta, uimisesta ja laulamisesta.

Jaa sivu: