Kinky Boots- musikaalin fani-ilta

punaisetkorkokengät.jpg

Olin kuulut, että Helsingin kaupunginteatteriin tulee uusi musikaali, jonka nimi on KINKY BOOTS

Heti kun näin musikaalin ensi-iltavideon niin päätin, että haluan mennä katsomaan tämän musikaalin. Sen on ohjannut näyttelijä Samuel Harjanne ja musikaalin on säveltänyt laulaja Cyndi Lauper

Musikaalin pääosia näyttelee Lauri Mikkola, joka näyttelee drag queeniä nimeltä Lola ja toinen miespääosan näyttelijä on Petrus Kähkönen ja naispääosan näyttelijä on Raili Raitala.

Me päätimme ostaa liput ja saimme liput perjantaille 12.4.2019.

Kun tuli 12.4.2019, minua jännitti ja olin todella innoissani, että pääsisin katsomaan vihdoin tätä aivan mahtavaa musikaalia, kun tulin työtoiminnasta kotiin niin söin valmisruuan ja sen jälkeen ohjaaja meikkasi minut. Sitten lähdimme parhaan ystäväni Outin kanssa Helsingin kaupunginteatteriin. Kun saavuimme paikan päälle, niin saimme glittermeikkiä kasvoihin ja sitten joimme virvokkeita, kun menimme suuren näyttämön saliin istumaan ja musikaali alkoi. Väliajalla joimme kuohuvaa ja sitten esitys jatkui.

Esityksen jälkeen olin aivan myyty! Kinky Boots oli aivan mahtava musikaali. Näyttelijät tulivat aulaan ja heidän kanssaan sai jutella sekä ottaa yhteiskuvia. Minä pääsin Petrus Kähkösen kanssa samaan kuvaan ja se oli todella upeaa. Oli aivan mahtava ja upea Kinky Boots -musikaalin fani-ilta, suosittelen, menkää katsomaan tämä musikaali, se on aivan mahtava ja upea.

Julkaistu 8.5.2019

Anna-Liisa

Olen Marttiksen kulttuuritoimittaja. Kirjoitan konsertti ja elokuva-arvosteluita. Tykkään vampyyri elokuvista ja kirjoista.

Jaa sivu: