Pikku ponit ja salaisuuksien linna

pegasus-muokattu_koko.png

      

Olipa kerran eräässä kaukaisessa maassa eräs suuri linna, jossa asui nuori poniprinsessa. Hänen nimensä oli Auringonpaiste ja hän nosti aina auringon koko ponivaltakunnalle, mutta eräänä päivänä tapahtui jotain kamalaa. Nimitäin kuu peitti auringon ja siitä prinsessa raivostui. Hän nosti katseen kuuta kohti ja alkoi imeä siitä taikaa, joka alkoi muuttamaan häntä pimeäksi olennoksi nimeltä Auringonpimennys. Kun hän oli muuttunut, Auringonpimennys päätti ottaa valtaansa koko ponimaan, mutta silloin saapui elementin vartijat ja heidän oli pakko karkottaa prinsessa varjonmaille. Auringonpimennys vannoi kostoa ja hän tulisi takaisin ponimaahan jonain päivänä!

Oli kulunut 12 vuotta kun Auringonpimennys karkotettiin varjonmaille ja nyt eräs nuori poni nimeltä Kuunhämy oli menossa tutkimaan vanhaa linnaa. Kuunhämy ei ollut yksin hänellä oli ystävät mukana ja hänen ystävillään oli nimet Omenapiiras, Marenkikakku, Lemmikki, Timanttinen ja Sateenkaari. He olivat parhaita ystävyksiä, mutta he eivät olisi saaneet mennä linnalle ilman lupaa, koska siellä oli vaaralista. Kuunhämy ei pelännyt koko linnaa, mutta jotain kummaa siellä oli. Kuunhämy aikoi ottaa selvää, että mitä täällä oli tapahtunut, kun ponit saapuivat linnalle, kaikki oli rauniona. Miksi näin oli, sitä ei kukaan tiennyt, kunnes Lempeä löysi erään päiväkirjan, joka saattoi liittyä kadonneeseen prinsessaan. Kuunhämy alkoi lukea kirjaa, jossa voisi olla tietoa heidän voimistaan ja se oli tosi pitkä kirja. Kuunhämy oli varma, että heidät oli valittu johonkin suureen tehtävään ja kirjassa on ennustus, johon ponit liittyivät. Kun he olivat tarpeeksi tutkineet linnaa, he päättivät lähteä kotiin, koska he eivät halunneet joutua kotiarestiin.

Kun Kuunhämy tuli kotiin hänen äitinsä huomasi missä hän oli ollut ja laittoi hänet kotiarestiin. Seuraavana päivänä Kuunhämy istui koko päivän kotona, kun muut olivat leikkimässä. Yhtäkkiä tapahtui jotain outoa. Taivaalta putosi jotain, se oli meteoriitti ja sen sisällä oli jotain outoa. Kuunhämy päätti käyttää taikaa, jotta meteori menisi halki. Saatuaan meteorin auki sen sisältä paljastui uskomaton löytö! Kuunhämy oli todella hämmästynyt ja hän huusi ystävät katsomaan tätä ihmeellistä löytöä. Kun tytöt saapuivat, he olivat yhtä yllättyneitä. He näkivät heidän söpöysmerkkikivensä ja he olivat innoissaan, koska he odottivat kovasti mitä kivet heille tekisivät.

Kuunhämy päätti tutkia asiaa ja etsi kirjastosta tietoa, että mihin kivet oli tarkoitettu. Kun asiaa oli tutkittu, tytöt päättivät kokeilla kiviä kaupungin ulkopuolella. Kun he olivat päässeet sinne, oli aika käyttää kiviä. He saapuivat aukealle metsäalueelle, jossa oli aika aloittaa seremonia. He löysivät pienen alttarin, jossa oli kuvat heidän kivistään. Kun he asettivat kivet paikoilleen, tapahtui ihme ja ilmestyi suuri sateenkaari. Se oli niin suuri, että se pystyisi pysäyttämään pimeän voiman.

Sitä varten oli keksittävä hyvä suunnitelma, siksi Kuunhämy etsi hyvää loitsua kirjastosta, kunnes hän löysi yhden kirjan, jossa oli hyvä loitsu. Siitä olisi hyötyä koko valtakunnalle, joten Kuunhämy meni ystäviensä luokse ja kertoi tästä loitsusta, joka voisi vapautta prinsessan pimeiltä voimilta. He päättivät pitää pyjamabileet Kuunhämyn luona sillä oli pakko pitää kokous siitä, miten he saisivat houkuteltua pimeän prinsessan paikalle? Piti keksiä hyvä keino ja siihen Kuunhämy sai idean, joka voisi toimia. Pitäisi panna syötti, jotta prinsessa näkisi sen.

Tytöt hiipivät yöllä linnaan ja laittoivat taikaesineet prinsessan ympärille ja silloin kirkas valo ilmestyi prinsessan ympärille ja tytöt lausuivat loitsun, joka alkoi muutamaan häntä takaisin omaksi itseen. Kun taika raukesi niin prinsessa ei muistanut mitään. Tytöt palasivat kotiin ja seuraavana päivänä pidettiin juhlat, kun prinsessa oli taas normaali ja siitä sai kiitää Kuunhämyä ja hänen ystäviään.

 
 

Julkaistu 10.12.2018

Wilma

Kirjoitan Marttikseen mielikuvitustarinoita sen mukaan, mitä kuvittelen mielessä. Osa on rakkaustarinoita, jotkut fantasia- tarinoita ja toiset sankaritarinoita. Minä pidän elokuvista, suklaasta, hampparista, kirjastosta, uimisesta ja laulamisesta.

Jaa sivu: