Shrek musikaali arvostelu

shrek.png

Kävin katsomassa tämän todella upean ja hienon  Shrek musikaalin. Ennen kuin lähdimme teatteriin niin söin valmis ruuan ja join lasin vettä ja sitten laitoin hienot vaatteet teatteriin. Ohjaaja meikkasi minut ja sitten lähdimme kohti Peacock teatteria.

Ensin menimme bussilla ja ratikilla. Sinä päivänä satoi todella paljon vettä. Kun jäimme pois ratikasta, kävelimme Peacock teatteriin. Annoimme vaatteet narikkaan. Minä join yhden siiderin ja ystäväni joi oluen. Ja sitten soi summeri ja menimme teatterisaliin. Samassa teatterinäytöksessä oli myös muusikko Paleface ja näyttelijä Sinikka Sokka. Musikaali alkoi ja valot sammuivat.

Tuli väliaika. Menimme juomaan siideriä ja olutta. Kun väliaika loppui niin menimme takaisin saliin. Musikaali jatkui. Se oli hauska ja siinä oli todella hyvät laulut ja musiikki. Pääsin näyttelijä Laura Alajääksen kanssa samaan kuvaan. Kaikki näyttelijät tekivät erittäin hyvää työtä. Erityisesti Petrus Kähkönen oli erittäin hyvä Shrek jätin roolissa.

Kun musikaali loppui niin haimme ulkovaatteet narikasta ja lähdimme kotiin. Minulle jäi musikaalista todella hyvä fiilis ja sain paljon positiivista energiaa.

Shrek musikaali perustuu saman nimiseen animaatio elokuvaan. Shrek elokuva on julkaistu vuonna 2001 ja siitä on tehty myös toinen ja kolmas ja neljäs elokuva. Suosittelen lämpimästi että kannattaa käydä teatterissa. Siitä voi saada todella upean kulttuuri kokemuksen.

Kirjoittanut: Anna-Liisa