Antti Tuisku lämmittää jäähallin esityksellään!

AnttiT1.jpg

Olin Antti Tuiskun keikalla perjantaina Helsingin jäähallissa. Töissä ohjaaja laittoi minulle hienon kampauksen ja meikkasi minut. Sen jälkeen menin kotiin, söin ruokaa ja sitten menin bussipysäkille odottamaan bussia. Kun bussi tuli, hyppäsin bussin kyytiin ja matka kohti Helsingin jäähallia alkoi. Minun entinen tukihenkilö Emma nousi samaan bussiin. Jäimme pois jäähallin bussipysäkillä.

Kun pääsimme sisään jäähalliin, entinen tukihenkilöni Emma tarjosi minulle yhden lonkeron ja osti minulle Antti Tuisku Mayhem kiertue muovimukin. Se on todella hieno. Kun olimme juoneet juomat, menimme omille paikoille istumaan. Kun keikka alkoi, huusin todella kovaa ja olin aivan fiiliksissä. Antin keikka oli aivan mahtava. Antti lauloi kaikki hyvät biisit. Lauloin mukana koska osaan kaikkien biisien sanat ulkoa. Otin paljon kuvia ja videoita minun uudella älypuhelimella.

Kun keikka oli loppu menimme hakemaan narikasta meidän takit. Kävelimme bussipysäkille. Kun bussi tuli, lähdin Pukinmäkeä kohti. Baarissa odotti oma kihlattuni. Kun pääsin perille, lauloin monta kappaletta. Voin suosittella kaikille. Kannattaa mennä keikoille ja teatteriin niin siitä jää hyviä muistoja ja kulttuuri kokemuksia.

Kirjoittanut: Anna-Liisa