Autiolla saarella

saari.jpg

Vuorovaikutusta autiolla saarella


Alus ajoi karille Maarianhaminan satamassa lähellä Dragon Triangelia. Se vajoaa hiljalleen satama-altaaseen. Autiolle saarelle haaksirikkoutuu neljä miehistön jäsentä; Ian, Larry, Onnekas Lari ja Bella Vampyyri Cristal. Heillä on yksi pelastusvene, mahtuisivatko kaikki mukaan? Pakenisiko joku yksin jättäen muut vajoavaan laivaan?


Suuntana Autio saari.
Missä siellä voisi asustaa, olisiko suojaa?
Alukselta ehdittiin soittaa apua paikalle, vielä kun tutka toimi. Koordinaatit jäivät puutteellisiksi, tavoittiko avunpyyntö ulkomaailman?
Miehistö ottaa mukaan moottoriveneen, lemmikkikoiran ja teltan, jossa on päälle vedettävä sadesuoja. Bensa riittää juuri ja juuri aution saaren rantaan. Varakanisterissa ei ole bensaa kuin vajaa litra. Lemmikkikoira himoitsee ruokaa. Löytyykö moottoriveneen venelaatikosta lihasäilykettä koiralle? Nyt on aika tutkia minkä mallinen teltta on. Saako sen yksin pystyyn vai tarvitseeko siihen apua?


Tarvitaan erilaisia taitoja. Ian huoltaa veneen, Bella Vampyyri Cristal tuntee saaren kasviston ja eläimet, Larry rakentaa teltan ja Lari Onnekas on taitava kokki.


Pelikonsoli on jäänyt alukselle. Se surettaa, koska peliä voisi pelata yhdessä. Ottaisi pari ohjainta ja vuorottelisi. Siinä olisi sitä vuorovaikutusta.


Jutun laati ohjaaja ja neljä ponnahduslauta-kurssilaista yhdessä taitaen.

Kuva: Wilma