DISNEYLAND

disneyland-486098_1280.jpg

Disneyland

 

Disneyland on Amerikassa Kariforniassa sijaitseva huvipuisto, jonka on rakentanut ja suunnitellut Walt Disney itse. Disneylandissa on paljon laitteita, joita ovat esimerkiksi Splash Mountain, Indiana Jones, Adventure, Pirates of the Caribbean, It`s a small world, Autopia ja Peter Pan´s flight.

 

Oma reissu Disneylandiin

 

Näin siellä Pluton ja sain häneltä halin. Minä kävin monessa laitteessa, sekä Mikki Hiiren kotitalossa. Näin Mikki Hiiren ja sain hänen kanssaan yhteiskuvan. Minun suosikkilaitteeni

on Autopia ja Pirates of the Caribbean ja It,s a small world. Pirates of The Caribbean laite on vesilaite, joka kulkee sisällä ja sillä on animatronic merirosvoja ja merirosvolaivoja, jotka ampuvat tykkejä.

 

Mä kävin mun perheeni kanssa Disnelylandissa vuonna 2001 keväällä. Me mentiin Disneylandiin autolla. Me ajetiin autoparkkiin ja me käveltiin Disneylandiin. Minä tykkäsin tosi paljon käydä laitteissa ja tykkäsin myös kävellä paljon. Tykkäsin käydä kaikissa erilaisissa paikoissa ja käytiin syömässä ravintolassa ranskalaisia ja iso nakki.

 

Me oltiin kolme – neljä tuntia siellä, siellä oli paljon ohjelmaa. Käytiin katsomassa ohjelma, sekä käytiin lasten alueella ja nähtiin Nalle Puh, Ihaa, Tiikeri ja Nasu. Minä tykkäsin käydä Disneylandissa. Suosittelen!

 

Kirjoittanut Totti

kuvat : Pixabay