HALLOWEEN KAUHUTARINA

kauhukuu.png

OLI HALLOWEEN ILTA. ULKONA OLI TODELLA PIMEÄÄ. AINOASTAAN KURPITSALYHDYT VALAISEVAT PIMEÄLLÄ TIELLÄ.

ERÄÄN KYLÄN LÄHELLÄ VUORILLA ON SYNKKÄ LINNA. SIELLÄ ASUU VAMPYYREITA. HEIDÄN LINNASSAAN ON HALLOWEEN KORISTEITA. KURPITSALYHTYJÄ, LEPAKOITA, HAAMUJA...

PÖYDÄLLÄ ON VERTA KANNUSSA JA PÖYDÄLLÄ MONTA KULTAISTA PIKARIA. NIISTÄ VAMPYYRIT JUOVAT VERTA. PÖYDÄSSÄ ON PALJON ERILAISIA HERKKUJA JA KYNTTILÖITÄ ON LAITETTU PÖYDÄLLE TUOMAAN VALOA SYNKKÄÄN LINNAAN.

HEIDÄN LINNASSAAN ON PALJON MAALAUKSIA VAMPYYREISTA. SIELLÄ ON MYÖS AARREKAMMIO, MISSÄ VAMPYYRIT SÄILYTTÄVÄT KORUJAAN JA MUITA KALLIITA AARTEITAAN. LINNASSA ON KRYPTA. SIELLÄ VAMPYYRIT NUKKUVAT.

HALLOWEEN YÖNÄ ON LIIKKEELLÄ PALJON HIRVIÖITÄ, IHMISSUSIA, ZOMBEJA, HAAMUJA, NOITIA...

KUKAAN EI USKALLA MENNÄ ULOS. KAIKKI PELKÄÄVÄT KÄYDÄ ULKONA, KUN IHMISSUDET, HAAMUT, ZOMBIT, VAMPYYRIT JA MUUT HIRVIÖT OVAT LIIKKEELLÄ HALLOWEENIN AIKAAN.

LEHDET LENTÄVÄT HILJAA TUULEN MUKANA. ULKONA ON SUMUISTA, HÄMÄRÄÄ JA PIMEÄÄ. VAIN KUU JA KURPITSALYHDYT LUOVAT VALOAAN PIMEÄÄN HALLOWEEN YÖHÖN. TALOJEN SEINISSÄ ON VERISIÄ JÄLKIÄ, KUN VAMPYYRIT OVAT KÄYNEET JUOMASSA VERTA IHMISISTÄ.

KUN IHMISET NÄKEVÄT VERISET JÄLJET, KAIKKI OVAT KAUHUISSAAN JA MENEVÄT OMIIN KOTEIHINSA JA LAITTAVAT OVET LUKKOON JA VERHOT IKKUNOIDEN ETEEN. ULKONA ON HIIREN HILJAISTA. SIELLÄ LIIKKUU VAIN VAMPYYREITA, IHMISSUSIA, NOITIA JA MUITA HIRVIÖITÄ. ULKONA IHMISSUDET ULVOVAT KUUTA. NE YRITTÄVÄT PÄÄSTÄ IHMISTEN KOTEIHIN SISÄÄN MUUTTAMAAN IHMISIÄ IHMISSUSIKSI JA VAMPYYRIT HALUAVAT JUODA VERTA IHMISISTÄ JA MUUTTAA HEIDÄT KAIKKI VAMPYYREIKSI. VAMPYYRIT HALUAVAT VIEDÄ HEIDÄT LINNAANSA ASUMAAN.

VAIKKA IHMISET YRITTÄVÄT ESTÄÄ IHMISSUSIA JA VAMPYYREITA MUUTTAMASTA HEITÄ VAMPYYREIKSI JA IHMISSUSIKSI, HE MUUTTUVAT SILTI. UUSIA IHMISSUSIA TULEE HALLOWEEN YÖN AIKAAN LISÄÄ JA UUDET VAMPYYRIT MUUTTAVAT VAMPYYRIEN UPEAAN MUTTA SYNKKÄÄN LINNAAN. SIELLÄ HE ASUVAT IKUISESTI.

UUDET VAMPYYRIT NUKKUVAT SYNKÄSSÄ KRYPTASSA. HEILLÄ ON SIELLÄ OMAT ARKUT. NIISSÄ HE NUKKUVAT JOKA PÄIVÄ JA YÖLLÄ HERÄÄVÄT JA LÄHTEVÄT JUOMAAN VERTA IHMISISTÄ. NIIN HARTAASTI VERI VALUU SUUPIELISTÄ JA HALLOWEEN YÖSSÄ VAMPYYRIT JA MUUT HIRVIÖT JUHLIVAT.

KIRJOITTANUT: ANNA-LIISA