Koronapandemian aikaista elämää Nummelassa

hennan polkupyörä Marttikseen.jpg

Millainen mieliala tällä viikolla? 
Väsyttää ja turhauttaa kun ei voi mennä töihin.

Mitä olet ajatellut? 
Todella paljon mietin omaa diagnoosiasiaa ja mietin mistä löytyisi kehitysvammainen mies, joka osaa paikata vanhan polkupyörän renkaani, joka on puhki. Isälle olen kolme vuotta siitä sanonut. En saa laittaa pyörähuoltoon rahaa, joka maksaa pienestä eläkkeestäni paljon, yli 20€.

Mitä olet tällä viikolla tehnyt? 
Herään miten sattuu ja keitän aamukahvit. Päivärytmit on ihan sekaisin. Verhoja olen lyhentänyt ja ommellut. 

Oliko joku asia, joka ilahdutti mieltä?
Kun sain uuden polkupyörän

Mikä oli lehtien tämän viikon uutinen? 
En lue lehtiä, mutta luen kännykästä Iltasanomia ja Iltalehteä. Luin, että New Yorkissa koranavirus leviää eläintarhassa. Tiikerillä ja leijonalla todettu virus. Huom. puolet voi olla valhetta, kaikki uutiset netissä ei ole välttämättä totta.

Mitä uutiset sai sinut miettimään?
No telkkarista uutiset saa miettimään, että kuinka kauan tämä Koronavirus juttu jatkuu? Pääseekö töihin 14.5. Mietityttää myös, milloin kehitysvammaisten toimintakeskukset aukeaa ja tästä olisi kiva kuulla enemmän uutisissa tai hallituksen tilaisuuksissa.

Mitä syöt yleensä aamiaiseksi? 
Puuroa ja mehukeittoa ja kahvia. 

Mitä syöt yleensä lounaalla? 
Lounasta syön epäsäännöllisesti, koska en ole töissä. 

Mitä teet ensimmäisenä, kun tämä poikkeustilanne ohi? 
Heti kun tämä tilanne on ohi haluan mennä töihin ja tehdä se 5 viikon työharjoittelun. Ja sitten pitää kuukauden loman heinä-elokuussa.

Julkaistu 29.4.2020

Olen Henna 37-vuotias asun Vihdissä. Aloin tehdä tätä Blogia Marttis lehteen, koska en pääse koronaviruksen takia töihin. Ammatiltani olen sisustustekstiilialan artesaani. Harrastan lukemista, seurakunnassa käyntiä sunnuntaisin, virkkausta, sukkien- ja lapasten neulontaa, ompelukone ompelua ja pöytäkangaspuilla kudontaa.

Jaa sivu: