Minun halloween bileet

halloweenkurpitsa.png

Aion järjestää halloween juhlat, jonne ostan koristeita, herkkuja, juotavaa, ja syötävää. Teen vampyyri linnan, jonka laitan herkku pyödän koristeeksi. Olen tehnyt soittolistan, johon olen laittanut halloween juhlaan sopivaa musiikkia ja ostan koristevaloja ja ledkynttilöitä.

Löysin netistä hienon kynttelikön, jossa on pääkalloja ja verta valuu ledkynttilöistä. Aion ostaa sen ja monta muuta koristetta ja asusteita. Teen juhllin sopivan kakun, johon tulee lepakoita koristeeksi ja kullanväristä glitter suihketta JA olen myös löytänyt sopivan asun juhliin netistä yhdestä todella hyvästä verkkokaupasta, koristeet myös.

Olen myös ajattelut ostaa punaiset piilolinssit vahvuuksilla ja vampyyrinkulmahampaat, lepakkokorut, hiuskoristeen, kasvokorut ja kasvotarrat.

Olen katsonut kaiken valmiiksi mitä tilaan ja mistä verkkokaupasta. Halloween on minun lempi juhla. Tykkään tehdä koristeita ja leipoa kakkua, ostaa herkkuja ja juotavaa minun halloween juhliin. Odotan innolla, että pääsen koristelemaan oman kodin halloweeniä varten JA olen löytänyt netistä hyviä kuvia, jotka laitan minun kodin seinään. Ei mene kauaa aikaa kun halloween koristeet ja herkut tulee kaupoihin myytiin. Ostan punaista syötävää glitteriä jota laitan minun punaiseen vampyyriveribooliin ja lepakonmuotoisia jääpaloja. Minun pitää vielä etsiä netistä verkkokauppa, jossa myydään erikoisia jääpaloja ja pyötäkoristeita. Ostan kertakäyttölautaset, mukit, haarukat, veitset, boolimaljan, muovimukit, lepakkokonfettia ja halloween ledkynttilät. Ostan juhlamaailmasta muoviset pääkallopikarit. Ostan punanaamion verkkokaupasta punaiset vahvuuksilla olevat piilolinssit ja vampyyrinkulmahampaat. Tiedän että minun hallloween juhlista tulee todella hyvät kun olen valmistautunut todella hyvin ja katsonut kaikki kaupat mistä ostaa halloween juhliin kaikki koristeet, asun ja korut niin juhlat eivät voi epäonnistua.

Odotan halloweeniä innolla!

Kirjoittanut: Anna-Liisa