Talvitervehdys ja lumiukkohaaste Porvoosta

pääkuva rajattu.jpg

Blogitervehdyksessä kerromme retkistämme Lakiston joulutapahtumaan, Porvoon seurakunnan joulujuhlasta ja toimintakeskuksemme joulukahveista sekä vuoden vaihtumisesta. 

Joulun ajan tohinat alkoivat Porvoossa, kun lähdimme taksikyydillä Lakistoon joulutapahtumaan. Mukaan pakkasimme tekemiämme käsitöitä ”Kauppa olisi voinut käydä paremmin”, mietimme jälkikäteen, mutta oli mukava koristella piparkakkuja ja bändi oli hyvä, tykättiin paljon! Kutsuimme läheisiä toimintakeksukseen joulukahville. Leivoimme torttuja, herkuttelimme pipareilla ja pieni käsityöjoulupuotimme oli auki.  Joulun aikaan Porvoon seurakunta kutsuu alueen kehitysvammapalveluiden asiakkaita joulujuhlaan. Siellä saa esiintyä ja osallistua ja olla hyvän tunnelman ja ruuan äärellä. Asiakkaamme Jenna esiintyi juhlassa kauniisti Lucia-neitona. ”Hyvää, ei ollut liian kova meteli, mä juttelin papin kanssa”, kommentoitiin. 

Vuosi vaihtui! Uudenvuoden aattona leivottiin pizzaa, tehtiin salaattia sekä juotiin juhlajuomaa. Tunnelma oli sähäkkä ja innostunut. Joulun jälkeen maistui pizza, jossa ei ollut jälkeäkään kinkusta. Ja kun vielä kun saatiin lunta, haastamme kaikki lumiukkotalkoisiin! Laita lumiukko kiertämään! 

Kuvat suurenevat klikkaamalla.

Julkaistu 10.1.2019

Toimintakeskus Tarmola

Porvoossa sijaitsevassa toimintakeskuksessa päiväohjelmaan voi kuulua esimerkiksi kädentaitoprojekteihin osallistumista, leivontaa, liikuntaa, kauppa-asiointiharjoittelua, pelejä ja erilaisia aisti- ja kehoharjoituksia.

Jaa sivu: