Totin joulutarina

tottin kuva.jpg

Olipa kerran joulupukki, jonka nimi oli Mikko. Mikko asui Helsingissä. Mikolla oli vaimo, jonka nimi oli Olivia. Olivialla oli vaaleanpunaiset housut ja vaaleanpunainen tonttulakki. Mikolla ja Olivialla oli kolme lasta kaksi poikaa ja yksi tyttö, joiden nimet olivat Kari, Nalle ja Lisa, jotka tekivät vanhemmilleen kepposia, he vetivät heidän isänsä partaa ja he nauravat, kun hänen pitkä partansa heilui edestakaisin.

Heillä oli myös poro, jonka nimi oli Aurinko. Aurinko oli iloinen poro, joka osasi puhua. Joulupukki kysyi kerran Auringolta, ”Aurinko mitä sinulle on tapahtunut, kun olet noin surullinen?”. Siihen Aurinko vastasi, että minä olen vähän väsynyt, kun olen käynyt kaupassa ja kun olen käynyt juoksemassa 12 km ja kun olen leikkinyt lastesi kanssa ja lukenut heille iltasatuja ja nukuttanut heidät uneen.

Olen odottanut, että koska olet valmis joulupukki kierrokselle maailman ympäri ja joulupukki oli valmis. Lapset kysyvät, että voiko hekin tulla mukaan? joulupukki sanoi heille, että saavat tulla mukaan kerrokselle ympäri maailman ja jakamaan joululahjoja. Lahjojen jaon jälkeen joulupukki ja lapset tulivat takaisin Helsinkiin ja menivät taxilla kotiin ja avasivat omat joululahjansa ja menivät nukkumaan.

-Totti