Vampyyrien tanssi - musikaalin arvostelu

vampyyri.jpg

 

 

VAMPYYRIEN TANSSI MUSIKAALI

Keväällä 2016 menin katsomaan Vampyyrien tanssi -musikaalin vampyyrien iltaa. Se on teema ilta että yleisö saa pukeutua vampyyriksi. Ennen kuin lähdin ystäväni kanssa linnanmäen Peacok teatteria kohti niin söin valmisruuan ja kotona ohjaaja meikasi minut näyttämään vampyyriltä.

Kun ohjaaja oli meikannut minut lähdin ystäväni kanssa peacok teatteria kohti. Sinä päivänä satoi vettä aivan kaatamalla. Kun pääsimme perille niin annoimme takit narkikaan ja joimme olutta ja siideriä. Sitten ovet avattiin, menimme paikoillemme ja esitys alkoi. Väliajalla menimme käymään naistenhuoneessa ja joimme olutta ja siideriä.

Kun väliaika oli loppui menimme takaisin teatterisaliin ja esitys jatkui. Esityksessä oli paljon rakkautta, jännitystä, vampyyreita ja romantiikaa. 

Esitys oli todella hyvä. Tykkäsin todella paljon. Siinä oli todella hyvää musiikkia ja näyttelijät tekivät erittäin hyvää työtä. Puvut olivat todella upeat ja lavasteet myös. Suosittelen kaikkia käymään teatterissa. Se on todella upea kokemus, josta voi oppia paljon uutta.

Tässä alla vielä linkki Youtube -videoon musikaalista.

Teatterissa kannattaa aina käydä ja erityisesti musikaaleja mennä katsomaan. Kulttuuriharrastus on hyvästä!

 

Kirjoittaja: Anna-Liisa, Kartanonhaan toimituksesta

https://www.youtube.com/watch?v=mJdqSXAz56I