XBIL Vantaan avajaiset 24.9.2022

XBIL.png

XBIL on käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on tehdä autokaupat helpoksi ja vaivattomaksi.

Kävin itse 24.9.2022 XBIL:n uusimman liikkeen avajaisissa. Siellä oli muun muassa arvontapalkintoja sekä esiintyjiä. Avajaisia vietettiin XBIL Vantaan tiloissa klo 12–16.

XBIL:ssa esiintyi Frans Harju niminen laulaja. Hän oli hyvä laulamaan, mutta en kuuntelisi enää uudestaan. Hän soitti pop/iskelmä musiikkia suomeksi.

Paikan päällä oli myös Jengi Viihtyy -live podcast. Se oli mielenkiintoinen, koska pääsin seuraamaan, mitä he tekivät. Paikan päällä oli tarjolla kebabia, joka oli ilmaista. Kaksi salibandy MM-joukkueen pelaajaa piti salibandypistettä, jossa pystyi voittamaan palkintoja. Voitin itse juomapullon kyseiseltä pisteeltä.

XBIL Vantaan liikkeeseen pääsee kätevästi yleisillä kulkuneuvoilla sekä myös autolla. Paikka oli myös siisti ja oli aika paljon erilaisia autoja. Paikalla oli arvioiltaan yli 30 Ihmistä. Ensivaikutelma paikasta oli, että en menisi enää vähään aikaan uudestaan, koska en ole niin paljon kiinnostunut autoista. Paikasta en löytänyt juuri mitään minua kiinnostavaa.

Toimittaja: Rene