Arvolan oma kirjasto

kirjasto.jpg

Itselle turha voi olla toisen aarre. Näin on havaittu Espoon Lakistossa sijaitsevassa Arvolassa. Arvolassa toimii nimittäin asukkaiden oma kirjasto. Sinne asukkaat ovat voineet tuoda itseltä yli jääneitä kirjoja, lehtiä, pelejä ja musiikkia toisten lainattavaksi.

Ikioman kirjastokortin Arvolan kirjastoon saa täyttämällä kirjastokortti -hakemuksen. Sen kanssa voi lainata vapaana olevia aineistoja.

Laina-ajat, laina-aineiston hävittämiseen tai myöhästyneeseen palauttamiseen liittyvät ohjeet ja säännöt olemme sopineet yhteisesti asukaskokouksessa. Harjoittelemme yhdessä kirjaston aineistosta huolta pitämistä ja laina-ajasta huolehtimista sekä lainojen ajoissa palauttamista.

Kirjoitus- ja laskutaitoon liittyvät oppikirjat, kuvalliset lastenkirjat, autokirjat sekä laulajien ja artistien elämänkerrat ovat olleet erityisen haluttuja lainattavia.

Otamme mielellämme vastaan kirjoja ja tai muuta kirjastoon sopivaa materiaalia. Mikäli haluat siis kierrättää omiasi meidän kirjastoomme, olethan yhteydessä ohjaajiimme (arvola@rinnekoti.fi)