Kummituksena katossa

halloween kuva.jpg

Ennen juhlaa

Jokainen koriste, villiintynyt lepakko, irtonainen käsi, värikäs pääkallo, hiipivät hämähäkit, kummituslinnat vampyyreineen, soihtuineen ja kristallikruunuineen.., luovan työskentelyn taidonnäytteitä.
”Sain inspiraation vampyyrilinnaan musikaalista Vampyyrien Tanssi, se musikaalin maailma on todella kiehtova.” kertoo Anna-Liisa, Marttis-lehden kulttuuritoimittaja. 

Kaupparyhmä sai ostaa muutakin kuin näkkileipää. Sipsin, limun ja karkin voimalla viimeiset movesit irtosivat, breikaten discon tahdissa!
Mitä olisivat juhlat ilman mokkapaloja? Taitavat Ponnahduslautaryhmän leipurit, ohjauksesta huolimatta onnistuitte!  ”En oo tehnyt mitään kuorrutushommii, mut kyl se siinä jotenki onnistu.” kommentoi Lari. 
 

 

Juhlahumussa

Halloween-visassa kysyttiin kuuluuko Halloweeniin pitsa, ruusu vai kurpitsa. Ruusukin se olisi voinut olla, meidän juhlassa nimittäin esiintyi Guns N´ Roses! Aseina tänä vuonna maskit, suojahanskat ja desinfiointiaine. Ruusuja myös rohkeille tanssijoille ja artisteille.

Noitavainion viitta liehui, Kalpeakasvo-kelaaja ja Hopea-Hohto-kasvokas vertailivat jähmettyneitä ilmeitään. Mahtoiko Mysteeri-Merirosvo löytää ne sy-sy-sydämen puuttuvat palaset? 
Jokin palanen loksahti kohdalleen, kun lokakuinen työ saatiin juhlavaan päätökseen. Yhdessä taitaen. 

Bileiden jälkimainingeissa

Ankeuttaja muistutti ajankulusta, hengitysharjoituksin palasimme iltapäivään. Discohyppelyn jälkeen happihyppely. 
Oli heitäkin, jotka eivät juhlineet. Arjen arvostajat, kahvia kaipaavat formulafanit. Ensi vuonna uudet kierrokset! 

jutun kirjoittajat: Anna-Liisa, Ian, Larit, Jyri, Harri, Zeze, Veli-Pekka, Niko ja projektityöntekijä Katri