Lyfta virtuaalimatkailua

IMG_7454.jpg

Olemme matkustaneet Lyftan avulla kahteen eri maahan, mutta useaan eri kohteeseen. On mukavaa päästä sohvalla istuen tutustumaan uusiin paikkoihin kun korona aikana ei pääse matkustelemaan.

Kävimme Suomen kansallisoopperassa. Sen puvustamossa oli kiva käydä. Nähtiin kuinka niitä pukuja tehdään. Baletti oli myös kiinostava. Kävimme myös kampaamossa . On ollut hienoa tutustua myös uusiin ammatteihin. Tykkään kun pääsee tutustumaan eri maihin. Mukavinta on ne videot. Jotkut videot ovat englannniksi, mutta niissä on suomenkieliset. On hyvä kun ohjaajat kertovat mitä videolla tapahtuu.

Venäjällä tutustuttiin hevosiin ja ratsastukseen. Taitoratsastajat seisovat hevosen selässä ja näimme kun pieni poika opetteli taitoratsastusta. Näytti hurjalta kun taitoratsastajat tekivät erilaisia temppuja hevosen selässä. Katsottiin myös, että hevosten esi-isät näytti ihan lehmiltä.

Opimme lähes aina uusia asioita paikoista johon matkustamme. Ohjaajat käyttävät kuvia apuna ja se helpottaa asioiden seuraamista. Olisi kiva käydä vierailemassa Afganistanissa sekä Iso-Britanniassa. Vedämme torstai aamuisin etälive lähetyksiä, joissa on ollut mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ruudun toisella puolella.