Marttis uudistui

Marttis harjoittelua.jpg

Rinnekodin Mediapajan toimittama Marttis-verkkolehti on uudistunut. Verkkosivulta löytyy tuttuun tapaan ajankohtaisia uutisia, blogikirjoituksia, tapahtumailmoituksia sekä mielenkiintoista ajanvietettä. Marttiksen toimittajina toimii Kornetin työhönvalmennuksen asiakkaita.
 
Samalla Kornetin työhönvalmennus aloittaa konkreettisemmin yhteistyön Ammattiopisto Liven kanssa opinnollistamisen tiimoilta. Opinnollistaminen tarkoittaa käytännön työtehtävien parissa osoitettavaa osaamista, josta suorittaja voi saada osaamistodistuksen. Marttiksen toimittajat suorittavat osaamistodistuksia Julkaisutuotannossa toimiminen -opintokokonaisuudesta.
 
- Asiakkaamme tekevät päivittäin harjoituksia, jotka ovat joko suoraan tai hyvin lähellä näitä vaatimuksia. Opinnollistamisen myötä saamme toimintaan lisää tavoitteellisuutta ja toivottavasti myös asiakkaamme saavat tästä hyötyä, jos he haluavat esimerkiksi hakea opiskelemaan lisää media-alaa, Kornetin työhönvalmennuksen erityisohjaaja Anna-Leena Häkämies toteaa.
 
Marttiksen toimittajat ovat innostuneena käynnistäneet uudistuneen verkkosivun sisällön ideoinnin, mutta Häkämies toteaa heidän ottavan mielellään vastaan myös juttuehdotuksia. Tapahtuma-osioon on tarkoituksena koota erilaisia ilmaistapahtumia, joten vinkkejä niihinkin voi lähettää toimitukselle osoitteeseen mediapaja@rinnekoti.fi.