Itse tehdyt pelit ilahduttavat

peli1.jpg

Toimintakeskus Kipparin Poijun ryhmä on tehnyt kaksi peliä, joita voi pelata yhdessä.

Yksi peli on nimeltään ”Herkkujen metsästys” ja siihen saimme inspiraation kun näimme Toimintakeskus Martin tehneen samantyyppisen pelin.
Peli toimii hyvin samantyyppisesti kuin Afrikan tähti. Afrikan sijaan pelissä voi bongailla tuttuja paikkoja, sillä kartassa on pääkaupunkiseutu kehyskuntineen. 

Teimme itse pelimerkit, nappulat ja nopan. Heijastimme ensin pelilaudalle kartan, josta piirsimme ääriviivat. Kaupungit on maalattu vesiväreillä. Seuraavaksi hahmottelimme tuttuja paikkoja kartalle ja teimme niistä pysäkkejä peliin. Tässä olikin melko paljon hommaa. Teimme peliä useamman viikon harrasteryhmässä ja kuvisryhmässä. Lisäksi nakitimme kaikkia keräämään maitotölkin korkkeja, jotta saimme tehtyä pelimerkit.

Toinen peli on nimeltään ”Vene peli”, siitä teimme lyhyen videon, josta selviää idea peliin. Vene peliä on tarkoitus vielä jatkaa laajemmaksi kokonaisuudeksi. Vene pelin voi rakentaa joka kerta yksilöllisesti asiakkaan huomioiden. Pelissä on vielä paljon lisää vaatteita ja hahmoja, joita voi pakata laukkuun ja veneeseen.

Tutustu peleihimme alla olevista kuvista ja videosta!

Terveisin Poijun harrasteryhmä ja kuvisryhmä