Joulujuhla Jaakkolassa

Resized_20181220_155257_2473.jpeg

Torstai-iltana 20.12 vietimme Toimintakeskus Jaakkolassa kauan odotettua ja suunniteltua joulujuhlaa. Asi-akkaiden ja omaisten yhteisiä juhlia oli toivottu ja ne olivat olleet aiemminkin mukavia tilaisuuksia, joten päätimme kutsua omaiset sekä ryhmäkotien ohjaajia mukaan juhlaan. 


Teimme kutsut ja postitimme ne koteihin ja laitoimme reppupostilla asumiseen. Tilasimme tarjoilut leipo-mosta, sillä olimme saaneet Rinnetuki Ry:ltä avustusta juhliimme. Olimme koristelleet toimintakeskuksen kauniisti ja tunnelmallisesti. 


Juhlissa meillä oli ohjelmassa tonttulakkien tuunausta, joka vaikuttikin olevan mukavaa puuhaa. Lisäksi jou-lukuuseen sai jättää jouluterveiset sekä -toiveet. Lauloimme myös yhteislauluja ja silloin yllättäen tulikin jou-lupukki vierailulle ja jakoi kaikille pienet jouluyllätykset. 


Lopuksi nautimme tarjoiluista ja vaihdoimme kuulumisia joululaulujen soidessa taustalla. Osa asiakkaista ja ohjaajista lähtikin juhlan jälkeen joululomalle ja osa ahkeroi vielä yhden päivän ennen lomalle jäämistä. 


Asiakkaamme ajatuksia siitä, mikä oli parasta juhlassa:
"Parasta juhlissa oli tyttö" 
"Parasta juhlissa oli kaikki" 

Kuvat suurenevat klikkaamalla.

Julkaistu 27.12.2018

Toimintakeskus Jaakkola

Jaakkola tarjoaa osallisuutta edistävää päivätoimintaa osana Rinnekodin työllisyyttä ja osallisuutta edistäviä palveluita.

Jaa sivu: